27.07.2018 18:23
Кымыз куйган чанач, саба кантип жасалат?
Күзүндө башталган жумуш жазга чейин уланат. Бул көчмөн элдин кымыз куйган чанач, саба идиштеринин жасоо мөөнөтү. Өзгөчө кол өнөрчүлүк Нарын облусунун Ат-Башы районуна караштуу Кара-Суу айылынын тургуну Алтынбек Нуркасымовго тиешелүү .Ал бир жылда 60тан ашык чанач, 10дон ашык саба даярдайт. Бал кымыз куюла турган аяктар кантип жасалганын төмөндөгү видеодон көрсөңүздөр болот.

interface.main_news
Алмазбек Атамбаев кайрылуу жасап, кыргызстандыктарды КР эгемдүүлүгүнүн 30 жылдыгы менен куттуктады
interface.popular
interface.important
Апрель 2025
Дш ШшШр Бш Жм Иш Жш
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Выбранная дата: